Vestir low cost als més petits

Com ja vaig comentar en aquest post, quan veus entrar a les criatures portant els anells sol ser un moment molt tendre. Sobretot perquè els nens i les nenes són imprevisibles i per més que ho hagueu assetjat prèviament, en l’últim moment poden canviar d’idea i sorprendre’ns a tots. Des d’infants que decideixen no sortir a última hora, d’altres que els han d’acompanyar els pares perquè no ho veuen clar o aquells que fan el passadís plorant perquè els hi ha vingut la vergonya de cop. També hi ha aquells vailets, sobretot els més menuts, que degut a la seva curta edat ja has assimilat que segurament s'ho repensaran i no voldran sortir, però que en canvi et sorprenen i sembla que ho hagin fet tota la vida.

És per això que val més tenir una petita comitiva de criatures perquè no recaigui tota la responsabilitat en un sol infant, i així si hi ha alguna baixa, ens assegurem o tenim més possibilitats que els anells arribin tal com s’havia previst.

Tinguin un moment de protagonisme o no, és feina dels pares buscar un outfit perquè aquell dia estiguin ben elegants. Hi ha moltíssimes opcions, però en el post d’avui en veurem algunes de low cost. Perquè sí, les criatures creixen a gran velocitat i potser és absurd gastar-se molts diners en una peça de roba que no es podrà posar gaires vegades. I perquè tots sabem que les criatures tenen poca cura de vigilar en no embrutar-se. De fet un nen i una nena s’ho han de passar bé en un casament, i jugant ja sabem què passa... I sinó sempre tenim aquells petitons que acaben amb el vestit taronja per culpa dels macarrons del convit o amb una enorme taca rosa gràcies al gelat dels postres.

Així que les cadenes low cost poden ser les nostres amigues. Cada temporada treuen algunes opcions. Tot és buscar i remenar.
Per aquelles parelles que volen que la seva comitiva vagi de color blanc a Zara trobem un vestit de guipur d’un color clar que costa 25,95€.
A l’altra cadena low cost per excel·lència, Mango, trobem un vestit també blanc amb uns calats tant a les mànigues com a la part inferior. Costa 27,99€.
Si pel contrari penseu que els anteriors són massa blancs i li voleu donar-li un toc de color, hi ha un vestit molt bonic de base blanca però amb unes flors a la part inferior que fa que sigui més alegre. En aquest cas també és de Mango i el preu és de 29,99€.
I pels nens què ens ofereixen aquestes cadenes amb preus que no són prohibitius?

Doncs si ens quedem a les mateixes botigues, tant a Zara com a Mango podem trobar una camisa blanca per 17,95€ i 12,99€ respectivament.
A Mango podem trobar uns pantalons “chinos” de color marró clar o blau marí per 15,99€ o uns pantalons de lli dels mateixos tons que els anteriors, que en aquest cas costen 29,99€.
La part positiva de comprar en aquestes botigues és, a part del preu, que si varies famílies s’han de posar d’acord, tots tenim una d’aquestes botigues a prop per anar-los a comprar. O fins i tot es pot demanar on-line i t’ho porten a casa amb molta rapidesa, ideal per no haver de perdre el temps ja que hi ha molts infants que odien el moment d’anar de botigues. Perquè els mes menuts també poden anar ben guapos i arreglats sense deixar-nos-hi una part molt elevada del nostre sou.

I vosaltres on compreu la roba pels petits i petites de la casa?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada