Núvies Intropia II

L'any passat ja vaig escriure un post sobre la col·lecció que Intropia havia dissenyat per núvies. Per primera vegada, i veient que les núvies utilitzaven vestits de la marca, que tot i que no eren pensats per casar-se, vestien pel gran dia, van decidir crear una línia específica dirigida a les noies que volien fugir de les grans marques nupcials.

Aquesta vegada també han creat 5 models per aquelles núvies que busquen un aire boho chic en el seu outfit. Línies senzilles, depurades i teixits vaporosos. A més a més, en aquesta edició hi han afegit abric de lli italià ideal per combinar amb tots els vestits. Per aquelles núvies que es casen a l'hivern i han d'anar abrigades, però també per aquelles núvies que es casen a l'estiu i a la nit s'han de posar una jaqueta perquè tenen fred si refresca.

El vestit Alhambra destaca per les seves mànigues acampanades i un escot quadrat a l'esquena. 
El vestit Sintra té unes puntes d'encaix al vestit, i en especial a les mànigues.
El vestit Toscana destaquen uns brodats a les mànigues i el teixit de plumetti daurat a la resta del vestit.
El vestit Provenza també té brodats, però en aquest cas circulars a la faldilla combinat amb puntes. Botons a l'esquena i encaix que fa que hi hagi semitransparències. 
El vestit Ascot és molt romàntic. Amb flors brodades al pit i dos teixits que fa que hi hagi transparències. Faldilla en tul de plumetti i puntes.
La jaqueta Windsor té unes obertures laterals que permeten deixar a la vista els teixits dels vestits. 
Els vestits estan a la venda des del mes de febrer a les botigues de la marca. Barcelona, París o Oporto són algunes de les ciutats on Intropia ven físicament els seus vestits.

No sé si aquest any tindrà tant d'èxit com la col·lecció passada, però recordo que quan l'any passat, al mes de maig, vaig anar a la botiga de Barcelona no els quedava quasi cap vestit.
Les fotos són extretes del seu lloc web.

I vosaltres amb quin disseny d'Intropia us casaríeu?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada