Decoració nadalenca

Avui és Nadal i segurament tots estareu ben enfeinats preparant el dinar, parant la taula amb les millors estovalles i posant-vos guapos amb un outfit ben brillant. En primer lloc vull desitjar-vos a tots els que heu anat passant per aquí al llarg de tot aquest any un bon Nadal i unes bones festes. Que ho celebreu rodejats de tots aquells que estimeu i que, per aquest any 2018 que entrarà en breu, tingueu tota la felicitat del món. I sobretot salut, perquè si falta això tota la resta se'n va en orris. 

En l'últim post de l'any, i en un dia tan assenyalat, parlarem de la decoració. Com decorar el teu casament el dia de Nadal? Doncs com decoraries la taula per celebrar-ho amb la teva família. 
Quins són els colors nadalencs per excel·lència? Els daurats, platejats i vermells inunden aquests dies totes les cases i els carrers. Segurament si jo em casés per aquestes dates escolliria el color vermell. Digueu-me clàssica. 
I què no podria faltar per aquest gran dia? Per començar un arbre, com més gran millor, ben carregat de llums, molts ornaments i ple de regals. Aquí el minimalisme està sobrevalorat. No aspirem a muntar un arbre com el del Rockefeller però ha de tenir-hi un aire a petita escala.
Com que a l'hivern la llum del dia és escassa, seria ideal una il·luminació plena de llumetes per donar-li el toc festiu, romàntic i per crear un ambient màgic.
A les taules com a decoració no hi podrien faltar pinyes, canyella, taronja seca i bastons de caramels ja que farien un bon tàndem. I no ens n'oblidem de les ponsèties, les reines del Nadal.
I la núvia quines flors podria portar al ram? El que no hi podria faltar és el galzeran i el vesc, plantes molt típiques d'aquestes festes. El galzeran donaria continuïtat a tota la línia de color vermell i el vesc podria jugar un paper important com a detall pels convidats ja que és molt típic regalar-ne un ramet a algú que estimes per Nadal. 
La tradició diu que s'ha de penjar a la porta d'entrada per tenir salut i bona sort. El següent any s'ha de substituir per un altre ramet i cremar el de l'any anterior el dia 13 de desembre. Pel que fa a l'amor diu que una parella que es faci un petó sota una branca de vesc tindrà la felicitat assegurada per sempre. Per tant, aprofitant aquesta tradició es podria regalar un ramet de vesc a tots els convidats. Quins millors desitjos es poden voler que bona sort i salut per la gent que estimes? I no oblidem buscar un moment perquè els nuvis i totes les parelles es facin un petó sota el vesc. Tot sigui per assegurar la felicitat eterna a tots els enamorats.

I vosaltres com decoraríeu un casament per Nadal?

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada